Crònica: 3º Event Vulcan SPINNING® DAY. Olot (Girona). 11/06/11

17 de juny 2011

El Dissabte 11/06/11 a Olot (Girona) on va explotar una gran experiència amb el mon Spinning(R). Amb més de 130 SpinnerBikes, i en un marc impressionant , la Sala Torín.
5 Rides espectacular conduits pels millor MI's i JGSI's vinguts dels territoris nacionals.
Es va iniciar el 1º Ride amb tot l'equip del Gimnàs l'Espai d'Olot on ens van mostrar amb un espectacular ride, els Quatre elements, ...Terra, foc, aire i aigua (Laia G., Enric P., Frank A., Josep Q., Aris B, Toni B.) amb una gran sintonia i harmoniosa conduccio.
2º Ride amb un emocionants ascens al Tourmalet ..... Pura força (David P., Luis B., Jesus N.)
Desprès de dinar, es va reprendre els 3ºRide amb un criss -cross .... brillant (Francesco T., Enric P., E. Buttu), finalitzat aquest es va iniciar el 4º Ride un ride fons.... on va arribar als assistents fins el fons de les nostres emocions !!! (Tania S., Gregorio O., Sergi R., Esther A.).
Va finalitzar l'event amb 5º Ride d'intervals aeròbic ... pauses de descans en constant moviment .Imcreiple!!! (Aris B., Eva G., Toni B., Antoni M.), amb amb musica punxada in Live per DJ Buttu.
Donar les graciàs als assistents vinguts de tot arreu del territori nacional (Murcià, Madrid, Cadiz, Saragossa,...), aixi com els vinguts de tota Catalunya, als col.laboradors i en especial a tot L'Equip l'Espai, i com no a tota l'agent anònima que han pogut realitzar amb molt èxit aquest event.

Fotos: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ255EhXQ0owp0VMOzBZmKjp3saoXAkq9m50mVxnj4H6udm45nb8CFaEyS5cFp_GtaP7EEF31UrP_IiRGHm1SD_cAqvWgL9YHvUwUUw6j0-juSVpOua3Pa9iVwvbjnaj5eWSkDcU25uTzz/

Video: http://elgarrotxi.cat/ARX/328.html

 
INICI PAGINA