Crònica: CEM La Roca, Causa Sol.lidaria

22 de des. 2009


El dia 19/12/09 en el CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL de La Roca del Vallès, es va celebrar e l ùltim esdeveniment SPINNING® de la temporada, 3 hores de més pur SPINNING®, amb un sòl objectiu, col·laborar amb una ONG a favor dels nens malalts de càncer (http://www.joanpetit.net/).

Amb una primera classe magistral dirigida solament per noies SPINNING® Women, amb molta carga emotiva per cada una d'elles: amb Eva Garcia, Carme Llorente i Susi Muñoz.
Seguidament una simulació del perfil d'una cursa de BTT; SPINNING® "La Prehistòrica", una de les més famoses curses popular de tota Espanya, amb Antoni Molins amb la seva BTT i "rodets" on va demostrar que SPINNING® i la bicicleta poden fusionar, i en Toni Binefa amb la seva passió i força.
I va finalitzar amb una classe on es poder viure una carrera per equip; SPINNING® "Capitans i Gregaris" on Francesco Taddei, David Corral i Alberto Cusí, van jugar amb els participants a una carrera de velocitat amb els seus capitants i gregaris.

Gràcies a tots els participants, així com al gran esforç de l'organització i als patrocinadors, per aquest acte benènic.
Us esperem pròximament.

Teniu fotos: Album de fotos --> Spinning(R) La Roca '09

 
INICI PAGINA